Blue Martini Bar

Blue Martini Bar

За проекта

Избрахме за тема на проекта ни „Космополитен лукс” за конкурса на Kare Design, тъй като тя в най-голяма степен отразява желанието на клиента ни да създадем стилен и луксозен клубен интериор, определящ се от мотото ‘Eat,Play and Dance”. Създадохме дизайн насочен към кралете и кралиците на нощта от космополитния град – плюшен интериор, бляскави повърхности и грандиозни полилеи. Цялостната концепция на клуба е създадена, за да наложи своя собствена запазена марка за класа и лукс в нощния живот на големия град. Олицетворение на безпрецедентен стил и аристократично гостоприемство.

“Food station” Bar&Kitchen

“Food station” Bar&Kitchen

За проекта

“Food station” Bar&Kitchen е проект за ресторант на самообслужване. Намира се в партерен етаж на двуетажна сграда на хостел в планината. “Лофт” стила приложен за този ресторант със своите елементи от тухлена облицовка по стените,метал и бетон по пода и тавана,груби метални решетки,графити и надписи изписани по черни дъски и стени с цвят графит, придава една различна визия на срещаните досега в планината хостели. Кухнята е отворена с прозорец към вътрешната част с идея да се виждат процесите при изготвянето на храната, а и е гаранция за чистота на кухненското помещение. Бара за подаване на храна и топлата витрина и избор на ястия, са изпълнени от бетон и облечени с марокански керамични плочки. Настилка от италиански гранитогрес имитация на дървено дюшеме. В самият вход от двете му страни,по стените е изпълнена дървена облицовка от кутии със светещи елементи по тях. Вентилацията е оставена открита по тавана ,боядисана в цвят графит в едно с тавана и останалите елементи по него. Метални червени осветителни тела се спускат над всяка една от масите.

Бар-клуб “Cheers”

Бар-клуб “Cheers”

За проекта

Обособени са няколко зони – дневна,бар зона и “private space”, всяко от които със собствено предназначение и усещане за дизайн. Акостични панели по тавана намаляващ кънтенето в заведението и същевременно предаващи модерна визия постигната от пирамидалната форма и тектурата на материала.

URBAN Cafe

URBAN Cafe

За проекта

Обновена визия на кафе клуб изпълнена с дървесни текстури и текстилни дамаски. Уютна атмосфера постигната с цветова хармония от оранжево, тюркоаз и златисти жакардови дамаски. Облицовка от декоративни бели тухли, ламперия от ПДЧ, ламиниран паркет имитиращ състарен дъб в характерна винтидж визия. Стилни кръгли колони облепени с тапет по поръчка в десен пепита.

Кафе “White Label”

Кафе “White Label”

За проекта

Квадратура: 100 кв.

White Label е първият ни реализиран обществен интериор за 2016г. Заведението е 100 кв,разположени на един eтаж. Функционира едновременно като кафе през деня и нощен бар вечер. Желанието на клиента ни  бе  цялостна смяна на концепцията на заведението – създаване на съвсем нова гледна точка за пространството, усещане за едновременно дневен  класически   и нощен шикозен интериор. Задачата ни беше много интересна поради факта, че  бюджета на клиента за обекта  не предвиждаше изцяло замяна на съществуващата мебелировка,а частична подмяна, надграждане и претапициране.

Създадохме модерен и  изчистен дизайн  с класически и ретро елементи, ярки цветове, екзотични мотиви и  етно декорации. Барът носи онази специална ърбън атмосфера с любимите ни  материали  с индустриален акцент -дърво, метал, тухла, бетон. Централен акцент е стена облепена с бели тухли  „облечена” с метална декоративна  решетка и ефектна  закачлива лампа.

Материите ,десените и тапицериита  са плюш, кадифе и любимият ни евър грийн-черно бял  пепит. Декорациите – смели, сюреалистични, футуристични и хумористични са нещото което придава на интериора космополитна многофункционалност  -декоративен бамбук и открити аспирационни  тръби в крещящо розово, таванни розетки по стените, стилизирана геометрична стена с „прогресивно” оцветени елементи, бели  3Д носорози в барокови рамки.