Ап. В 01

Ап. В 01

За проекта

Домашен уют и спокойствие в апартамент от 100 кв.м.

Използвахме неутрални цветове за боядисване на стените в сиво-кафяво в дневната, кухнята и коридора. Бледо-розово в детската стая в съчетание с фото тапет. Светло сиво зелено за спалнята също и фото тапет с флорални мотиви, а зад тапицираната таблата на спалнята стената наполовина е облечена с ламинат като продължение от пода.

Настилката за всички помещения на жилището с изключение на баните е изпълнено с ламиниран паркет дървесен декор и шарка тип “шаврон”. Тюркоазеният цвят е навсякъде като акцент- в дневната за дивана и лавици за книги на едната стена, а в кухнята за кухненският гръб от закалено стъкло, в спалнята меката тапицирана табла и табуретка. Още за дневната, окаченият таван от гипсокартон е със скрито осветление, е разделен на три зони всяка със собствено осветително тяло. Полилей от мед в многоъгълна форма над кухненската маса от масивен плот и метални крака, и тапицирани меки кухненски столове. Едната част от кухненският гръб е изпълнен от италиански гранитогресни плочки в шестоъгълна форма и текстилен десен, цвят сиво-кафяв.

Една от баните наполовина се използва и за перално помещение, като пералня и сушилня са поместени в шкафове от боядисан мдф в кремав цвят еднакъв както и при основните фаянсови плочки по стените. Основната баня е с гранитогресни плочки в кремав цвят и текстура на мрамор, декорни плочки от мозайка в душ зоната. Банята е снабден и с биде и допълнителна душ-слушалка към него.

Към родителската спалня е прилежаща и гардеробна. Допълнително е обособена от налично външно помещение проектирано за килер. Ново изградената гардеробна е с обособени зони за мъжки и дамски облекла и аксесоари.

Ап. В 02

Ап. В 02

За проекта

Дневна и кухня в светли тонове кафяво и бяло

Функционално разпределение на пространството на дневна и кухня в апартамент

Меки тонове на кафяво са използвани за цвят по стени,завеси и кожа по диван и столове. Центриран срещу удобен ъглов диван е разположена тв секция от долен ред шкафчета в бял мат и в единия им край е вградена камина на биоетанол. За гръб към камината и увеличаване ефекта на отразяване на огъня е използван черен лакобел от подсилено стъкло. Ефектна бяла кухня с уреди за вграждане и плотове имитация на мрамор. Кант дръжки и плавно затварящи се механизми за вратички на мебелите към кухнята.

Ап. В 03

Ап. В 03

За проекта

Стил и модерна визия на апартамент

Започваме представянето на този проект на апартамент приблизителни около 100 кв.м. в центъра на града на “Сините Камъни”. Дневна и кухня са в общо помещение условно разделени с кръгла маса за хранене, разположена в средата на помещението. Основните цветове за кухненските шкафове и корпус на мебелите са в цвят на шоколад и млечно бяло.За контраст е прибавен и тюркоаз цвят използван в декоративни елементи на кухнята ,столове на масата и възглавници към дивана.Декоративни 3Д панели са поставени над мекият диван с дамаска, в междина от ламинирана ламперия с скрито лед осветление.
Акцента с 3д панели е продължен и в зона на тв модула с акцент камина на биоетанол.

Всяка зона със собствено осветление по тавана и стените,а в окаченият таван са използвани и линейни осветителни тела разположени в средата на помещението за равномерно разпределение на светлината.